Vil du være med ?

Sådan gør du

Det er en rigtig god idee at være medlem af en model flyve klub, hvis man er faldet for at flyve med modelfly. For det første har man altid andre medlemmer at støtte sig op ad, når der er spørgsmål der trænger sig på.  Det gælder både når der skal indkøbes, bygges eller flyves. 

For det andet skal modelfly i dag være lovmæssigt forsvarligt forsikret, og det gøres lettest ved at være medlem af modelflyvning Danmark, se evt. http://www.modelflyvning.dk/.
Man skal være opmærksom på at der gælder specielle forsikringsregler m.h.t. flyvning med modelfly .. således er den alm. ansvarsforsikring, som alle har, ikke dækker ved uheld med luftfartøjer.

Vil du være medlem i vores klub, eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte e medlem fra bestyrelsen.

Klubben er endvidere i besiddelse af et skole fly og skole drone hensigten er at du som ny RC pilot har mulighed for at prøve at flyve sammen med en træner. Måske bare for at snuse lidt til modelflyvningen inden der investeres i nyt modelflyve grej.

Er du intersseret i at komme igang, men måske ikke ved hvor du kan starte er det en god idé at tage kontakt til en af os i KMFK. Skriv til Kalundborgmodelflyveklub@gmail.com og gerne med en note om hvilken del af modelflyvning du er interesseret i, så kan vi sætte dig i kontakt med en i klubben med samme interesser som du har, det er et godt udgangspunkt😉

For kontingent se under klubben/kontingentsatser.

Du er meget velkommen!