For at melde dig ind i klubben skal du sende en mail til med din person data til kalundborgmodelflyveklub@gmail.com 

Når klubben har modtaget dine data, vil du få en mail til opkrævning af kontingent Når kontingentet er betalt, er du medlem på lige fod med alle de øvrige medlemmer, og kan benytte klubbens faciliteter, som du vil - selvfølgelig indenfor de regler og de rammer, der er at finde på hjemmesiden.

Du vil ikke modtage yderligere information udover den information, alle i klubben får.

Det kan anbelades at tilmelde sig SMS service, således at du får en SMS, når der sker noget ude på pladsen. Dette gøres ligeledes ved at sende en mail til kalundborgmodelflyveklub@gmail.com og skrive, at du ønsker at blive oprettet med dit mobil nummer.
Det skal dog ikke forstås sådan, at der ikke sker noget på pladsen, når man ikke har fået SMS. Er vejret til det, vil du formentlig ikke stå alene og flyve, da der som regel vil være andre, der også har fået den samme idé.

Klubben forventer, at man er forsikret, når det flyves. Derfor skal du som medlem også være medlem af Modelflyvning Danmark. Du kan tilmelde dig via deres hjemmeside www.modeflyvning.dk

Alle regler om hvor vi må flyve, flyve tider osv...  er at finde på hjemmesiden. Husk at det er dit ansvar at holde dig opdateret. Er du i tvivl så spørg, hellere engang for meget end for lidt.

Al kommunikation i klubben forgår via mail, SMS eller hjemmesiden.

Vi har klubaften onsdage ved 19-tiden. Her vil skoleflyet være der ude i det omfang, det er muligt. Vejret skal være til det, og de trænede piloter skal også kunne være der. 
Der er ikke så mange der har den tjans, så det sker, at flyet ikke er med. Hvis du gerne vil prøve skoleflyveren, er det en god ide at kontakte en i bestyrelsen for at høre nærmere, så du ikke kører forgæves.

Bestyrelsen